دبیرخانه هیات امناء استان کرمان

گلزار شهدای گمنام واحد کرمان غبار روبی شد.

۱۳ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۳:۰۶ کد خبر : ۱۱۵۸۶ اخبار واحد
گلزار شهدای گمنام واحد کرمان غبار روبی شد.

اعضای هیأت رئیسه ، استادان، کارکنان ودانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان به مناسبت گرامیداشت  سی و هشتمین سالگردپیروزی انقلاب  اسلامی، قبور شهدای گمنام این واحد را غبار روبی و عطرافشانی کردند.

به گزارش روابط عمومی واحد کرمان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان به همراه اعضای هیأت رئیسه ، هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان، همزمان با آغاز دهه مبارک فجر و بازگشت شکوهمندانه امام خمینی ( ره) به میهن اسلامی، باحضوردر گلزار شهدای این واحدو غبارروبی و عطراشانی قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه، یاد و خاطره مجاهدت های رزمندگان اسلام و شهیدان والامقام انقلاب اسلامی ودوران دفاع مقدس را گرامی داشته و با آرمان های امام(ره) و شهدا تجدید میثاق کردند.

در این مراسم دکتر بابک آل طه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در سخنانی ،  ضمن قدردانی از اساتید و کارمندان و دانشجویان برای حضور در این مراسم، ضمن تبریک ایام دهه فجر وسی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و با بزرگداشت مقام شامخ شهدا، امنیت،آرامش و پیشرفت کنونی  کشور در حوزه های مختلف بویژه علم و فناوری را نتیجه و ثمره  خون شهدا دانست.

نظر شما :